2013/05/27

Ο «ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ» ΨΕΥΔΕΤΑΙ!



Στην ιστοσελίδα «Ομολογητής» της Φλωρινο- Μακαριτικής παράταξης αναρτήθηκε ανακοίνωση με την οποία δηλώνεται ότι δήθεν ο κ. Μακάριος Καββακίδης πήγε για διάλογο με τους Βοστονίτες «επισκόπους» του κ. Εφραίμ ενώ ήδη συλλειτούργησαν από την Κυριακή του Θωμά και έχουν εκδώσει και κοινή ανακοίνωση την 5η Απριλίου!

Επιπλέον έχουν αναρτήσει επιστολή Πατριάρχου για την αίρεση της Ονοματολατρείας, που ασπάζονται οι Βοστονίτες και κληρικοί του κ. Μακαρίου, (για την εικονομαχία κατά της εικόνας της Αγίας Τριάδος ούτε λόγος…) που αρχικά δεν υπήρχε παρά ως τίτλος και έπειτα αντικαταστάθηκε από ένα δυσανάγνωστο φύλο του word με μία επαναλαμβανόμενη σελίδα παλαιού εγγράφου. Για το θεαθήναι δηλαδή…
Ποιους θεωρούν ποιο αφελείς τους αναγνώστες τους ή τους εαυτούς τους που μεταχειρίζονται τέτοια κουτοπόνηρα μέσα να ξεγελάσουν πρωτίστως τους εαυτούς τους που στρουθοκαμηλίζουν σε μία πραγματικότητα και αναλαμβάνουν και την υπεράσπισή κακοδόξων ως «τυφλοί, οδηγοί τυφλών»;!

Ακολουθούν φωτογραφίες της συλλειτουργίας του κ. Μακάριου με τους Εφραιμίτες της Αμερικής και η κοινή ανακοίνωση, αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα που ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ την αλήθεια!