2010/05/21

Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ & Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Προς ενημέρωση των αγαπητών αναγνωστών και φίλων της ιστοσελίδας μας δημοσιεύουμε απόσπασμα από την περισπούδαστη εργασία Κυπρίων Χριστιανών της «Ανδρεϊκής» Παρατάξεως υπό τον «Κιτίου» κ. Σεβαστιανού (Σταύρου) περί της φοβερής αιρέσεως του αντίχριστου Παπισμού. Η αντι- οικουμενιστική αυτή εργασία , με τίτλο «Ο Πάπας αιτία των κακών», απεστάλη στην ιστοσελίδα μας στα πλαίσια της ενημέρωσης των απανταχού αντι- οικουμενιστών για τον πνευματικό συναγερμό που ξέσπασε στην Κύπρο με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του αιρετικού «Πάπα» Βενέδικτου.

Στην ουνιτική αυτή επίσκεψη- οικουμενιστική προπαγάνδα συμμετέχει και η Νεοημερολογίτικη εκκλησία της Κύπρου όπως ανακοίνωσε διά εγκυκλίου της η Κυπριακή κρατική «Σύνοδος» του Νεοημερολογητισμού. Η εν λόγω εγκύκλιος μας κοινοποιήθηκε από αναγνώστη και δημοσιεύεται παρακάτω. Το τμήμα της εργασίας αφορά τους διωγμούς των Κυπρίων Ορθοδόξων υπό των Παπικών επί της Λατινοκρατίας (1191- 1571) στην Μεγαλόνησο. Ευχαριστούμε θερμά τους Κυπρίους αδελφούς μας για την ευγενική αποστολή αντι- οικουμενιστικού υλικού και για την ενημέρωση περί του αντι- οικουμενιστικού αγώνα.

Η Εκκλησία των Γνησίων ορθοδόξων Χριστιανών στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε όλο τον κόσμο και η Ιερά Σύνοδος Αυτής υπό τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Θηβών & Λεβαδείας κ. Χρυσόστομο συνεχίζει την καλή μαρτυρία του Ιερού Αγώνος των Γ.Ο.Χ. για επαναφορά των απομακρυνθέντων από την Ορθοδοξία στην Γνησία Εκκλησία του Χριστού, η οποία αποτελεί την μόνη αληθινή και ορθόδοξη, αντι- οικουμενιστική κίνηση.