2017/03/20

ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΑΝΤΑ

«εάν και αθλή τις ου στεφανούται εάν μη νομίμως αθλήση» [Β΄ Τιμ. β΄ 5].

Δύο Καινοτόμοι επίσκοποι της Κρατικής Εκκλησίας  στην Κόρινθο αναρωτιούνται εάν ο Οικουμενισμός είναι "Παναίρεση" και μάλιστα "Συνοδικώς καταδικασμένη". Δεν γνωρίζουν οι Σοφιστές επίσκοποι του Νέου Ημερολογίου ότι είναι ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ο Οικουμενισμός διότι εξισώνει κάθε ΑΙΡΕΣΗ (που μάλιστα είναι καταδικασμένες από Οικουμενική Σύνοδο όπως η Εικονομαχία των Προτεσταντών και οι αιρέσεις του Παπισμού) με την Αγία του Χριστού Εκκλησία. Τους "Μάρτυρες του Ιεχωβά" ποιά Οικουμενική Σύνοδος τους καταδίκασε; Κι όμως με βάση την διδασκαλία των Αγίων Συνόδων των Πατέρων οι αιρέσεις τους είναι απορριπτέες για την Εκκλησία. Άλλωστε αδελφοί τους επίσκοποι σε Επίσημα προς το λαό κείμενα τους ακολουθούν την ορολογία του π. Ιουστίνου Πόποβιτσ ;ότι είναι Παναίρεση!

Προς το τέλος καταγγέλλουν έμμεσα και τους Γνησίους Ορθοδόξους ως "σχίσμα" και ότι έχουν "άκυρα μυστήρια". Τους Γ.Ο.Χ. ποιά Οικουμενική Σύνοδος τους καταδίκασε; Ξέρουν; Πάντως κατά την βαπτισματική "Θεολογία" των ομόδοξων τους Καινοτόμων- Οικουμενιστών  όλοι οι αιρετικοί (Παπικοί και Προτεστάντες) με βάση το βάπτισμα στον όνομα (δήθεν) της Αγίας Τριάδος είναι ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ άρα Ομόδοξες- Αιρετικές!

Τέλος κλείνουμε με ένα βίντεο ενός Κρητικού Ιερέα από τα Χανιά ο οποίος μιλάει ξεκάθαρα και ομολογεί ότι οι Οικουμενιστές ΔΕΝ έχουν Μυστήρια! Δεν τα λέει "ματθαιϊκός" Γ.Ο.Χ. αλλά αποτειχισμένος Ιερέας της Καινοτόμου Εκκλησίας.

Επιθυμούσαμε να δημοσιεύσουμε την Αποτείχιση των Κρητικών Ιερέων- διότι ο γράφων εντυπωσιάστηκε που βρέθηκαν στην πλήρως εκκοσμικευμένη και Οικουμενιστική Καινοτόμο επαρχία της Κρήτης 4 κληρικοί που αντιστάθηκαν- αλλά αναμέναμε και τις πτώσεις ή οπισθοχωρήσεις τους όπως στο Ρέθυμνο. Θα φανεί εάν είναι πυροτεχνήματα ή αγώνας εν Χριστώ για την αγάπη της Ορθοδοξίας. 

Ακολουθεί το αφιέρωμα της Γνησίας Ορθοδόξου Εκκλησίας κατά της Παναίρεσης του Οικουμενισμού στο Ημερολόγιο της Ιερά Συνόδου του έτους 2001, καθώς παλαιότερα είχαμε υποσχεθεί.