2024/01/20

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2024 ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ


Η
Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καλαμάτας εξέδωσε την επιμελημένη και πολυτελή έκδοση Ημεροδεικτών κατά το Ορθόδοξο, εκκλησιαστικό (παλαιό) ημερολόγιο.

Ο επιτοίχιος, ημεροδείκτης έχει αγιολογικό περιεχόμενο με αφιέρωση στον Πρωτόκλητο Αποστόλου του Κ.Η.Ι. Χριστού Ανδρέα, ιδρυτή πλήθους τοπικών Εκκλησιών. Για κάθε ημέρα υπάρχει η εικόνα του εορταζόμενου αγίου ανα μήνα. 

Το εγκόλπιο Ημερολόγιο (τσέπης) της Ιεράς Συνόδου είναι αφιερωμένο στον αιωνόβιο Ιερό Αγώνα της Εκκλησίας Γ.Ο.Χ. Ελλάδος κατά την Εορτολογικής Καινοτομίας του 1924, θύρας του αντιχρίστου Οικουμενισμού. Εμπεριέχονται πολύ σημαντικά κείμενα από σχετικές μελέτες, Αποφάσεις Πανορθοδόξων Συνόδων και Διακηρύξεις της Ιεράς ημών Συνόδου. Επιπλέον υπάρχουν διευθύνσεις και τηλέφωνα των Αρχιερέων, Κληρικών, Ιερών Ναών και Μονών και λοιπά στοιχεία των Γνησίων Ορθοδόξων Εκκλησιών Ελλάδος, Κύπρου, Ρωσίας και των Ιερών Μητροπόλεων του Εξωτερικού.

Για πληροφορίες στους κατά τόπους Ιερούς Ναούς και Μονές της Εκκλησίας μας άλλα και στην εκδούσα Ιερά Μονή Ευαγγελιστριας Παναγουλάκη ΤΚ 241 33 Καλαμάτας. Τηλέφωνο: 27210. 23. 784.