2018/09/01

10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ


Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια που ηχεί η φωνή μας στο διαδίκτυο. Η δική σας φωνή για την αγιωτάτη Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων. Εν μέσω πειρασμών, διωγμών και σφοδρότατου πολέμου από άπειρες πλευρές, υπερασπίστηκε την Αλήθεια και αντέκρουσε την παραπληροφόρηση και το ψεύδος. Φτωχές οι δυνάμεις μας και ανάξιοι, δεν θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς τους αφανείς συνεργάτες μας και όλους τους αδελφούς που- ανώνυμα και επώνυμα- βοήθησαν στο έργο της ιστοσελίδας.  
Σκοπός μας η διαφύλαξη της ενότητας της Εκκλησίας μας, η άδολη προβολή του Ιερού Αγώνος και η διεύρυνση της εν αγάπη και Αληθεία ενότητας δίχως εκπτώσεις στην ορθόδοξη ομολογία. Πάντα με φιλαδέλφεια και αγάπη προς όλα τα μέλη της Εκκλησίας και κάθε συνάνθρωπο μας. Ελπίζουμε σύντομα να βρεθούνε άξια μέλη της Γνησίας Ορθοδόξου Εκκλησίας να συνεχίσουν το φτωχικό μας έργο. Αν και πάντα ελπίζουμε να αναθέσει η Ιερά Σύνοδος των αγίων Αρχιερέων μας την σύνταξη επίσημης και έγκαιρης φωνής στο διαδίκτυο. Μία αρχή αποτελεί η δημόσια ανάρτηση του επίσημου περιοδικού της Εκκλησίας μας.
Ζητούμε συγγνώμη για τα όποια λάθη μας και αστοχίες και προτρέπουμε σε έκφραση ευχαριστίας προς την Παναγία Τριάδα για ο,τι τυχόν κανείς ωφελήθηκε πνευματικά από τον άγιο βίο και την διδασκαλεία των Αγίων Πατέρων και Μητέρων και των σύγχρονων Ποιμένων της Εκκλησίας του Χριστού!