2016/10/21

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΑΛΙ...

Είναι πραγματικά γεγονός αξιοθρήνητο η πνευματική έκπτωση και η παντελής αποξένωση των σημερινών νεοελλήνων από την Ορθοδοξία χάρη στην οποία είναι ελεύθεροι και έχουν την εθνική αυτή ταυτότητα. Πάνω στο "πτώμα" του Φλωρινικού Επισκόπου "Φθιώτιδος και Θαυμακού" κυρού Καλλινίκου στήνεται ένα παιχνίδι εντυπωσιασμού, συκοφάντησης και λάσπης. Ταράχτηκαν και σιχάθηκαν οι διάφοροι υποκριτές για την λιτάνευση του σώματος του αποβιώσαντος Επισκόπου των Φλωρινικών ως τον τάφο... Λογικό! Αυτοί εκστασιάζονται στην θέα κάθε ανώμαλου και αντιχριστιανικού γεγονότος και καταχειροκροτούν ενώ λυπούνται βαθύτατα για την τήρηση της Ορθόδοξης παράδοσης. 
Πάνω στον νεκρό επίσκοπο οι τυμβωρύχοι της εξουσίας (διαφόρων ειδών) σπεύδουν περιχαρώς και ιεροσύλως να περιγελάσουν την Ορθοδοξία. "Μεσαίωνας" η εκκλησιατικοί τάξη και οι Γνήσιοι Ορθόδοξοι "ταλιμπάν" και άλλα χίλια δυο! Να λύσουν αλλού τις διαφορές τους η Κυβέρνηση και η Κρατική Εκκλησία και να αφήσουν την μαύρη προπαγάνδα. Είναι κρίμα, ενώ μία αριστερή Κυβέρνηση επαγγέλεται την ανεξιθρησκεία και την ανεκτικότητα, τα φιλοκυβερνητικά μέσα να λασπολογούν και να συκοφαντούν ασύστολα.
Μέσα στην ειρωνία και υποκριτές του Νεοημερολογιτισμού, αφού σιωπούν για την πανθομολογουμένως ΑΙΡΕΤΙΚΗ και κολωβή Ψευτοπανορθόδη "Σύνοδο", συκοφαντούν τους Γ.Ο.Χ. και τους λοιδωρούν. Ας πάψουν οι υποκριτές! Τόσα χρόνια δεν ήξεραν την ορθόδοξη παράδοση ούτε επί Αρχιεπισκόπου Ματθαίου, ούτε επί τόσων επισκόπων μας, ούτε σχετικά πρόσφατα όταν τάφηκε παρόμοια ο αοίδιμος Πρωθιεράρχης των Γ.Ο.Χ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κυρός Γρηγόριος, γεγονός που καλύφθηκε τηλεοπτικά και από τον έντυπο τύπο;
Κλείνουμε με την δημοσίευση φωτογραφιών χάριν των φαρισαίων υποκριτών με αποκορύφωμα την όρθια ταφή σε Θρόνο του ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗ Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Γενναδίου το 1951!

Σκήνωμα Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Γενναδίου ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ- Κρατικής Εκκλησίας (1951)


Σκήνωμα  Αγίου Ματθαίου, Αρχιεπισκόπου Αθηνών της Γνησίας Ορθοδόξου Εκκλησίας (1950)


Σκήνωμα Πρωθιεράρχου κυρού Γρηγορίου της Μεσσηνίας της Γνησίας Ορθοδόξου Εκκλησίας (2009)



Από την επίσκεψη στο σκήνωμα του Φλωρινικού Επισκόπου του "Μητροπολίτη Φθιώτιδος" κ. Νικολάου της Κρατικής Εκκλησίας του Νέου Ημερολογίου ένεκα κοινής καταγωγής και φιλίας!