2023/04/24

ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Σταυροαναστάσιμο Πάσχα στην Ιερά Μητρόπολη Γ.Ο.Χ. Θηβών και Λεβαδείας με τον εφημέριο π. Βησσαρίωνα Βάλλιο. Καθεδρικός Ι.Ν. Αγίων Ταξιαρχών Θήβας.

Ο περικαλλής Επιτάφιος του Καθεδρικού Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου & Αγίου Γεωργίου Λάρισας.Ο Επιτάφιος του περικαλλούς Ιερού Ναού Γενεθλίου της Θεοτόκου της ενορίας Μαρκόπουλου Μεσογαίας.


Ο Επιτάφιος της ενορίας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μεγάρων.Μεγάλη Παρασκευή στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο γραφικό κάστρο της Κορώνης.

Ο Επιτάφιος της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου στην Οβρυά Πατρών.Με κατάνυξη ο εορτασμός της λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Ευαγγελιστού Ματθαίου Μάνδρας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αττικής και Μεγαρίδος κ. Κοσμά.
Επιτάφιος και Ανάσταση στην Ιερά Μητρόπολη Γ.Ο.Χ. Κοζάνης.
Ιερούργησε ο Σεβ/τος Φθιώτιδος κ. Ιγνάτιος.
Σταυροαναστάσιμο Πάσχα στην Ιερά Μητρόπολη Γ.Ο.Χ. Μεσσηνίας με τον Σεβ/το Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Ιάκωβο.
Μεγάλο Σάββατο στην ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Γαλακτοτροφούσσας (Κακορατζιά) Κύπρου με τον τοπικό ιδιαίτερο εορτασμό που αναπαριστά την κατάλυση του Άδου.  Ιερούργησε ο π. Αθανάσιος

Ανάσταση λαμπροφόρος στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Αγναντερού όπου εξυπηρετούνται οι Ορθόδοξοι πιστοί των Τρικάλων και της Καρδίτσας. Ιερούργησε ο Ιερομόναχος π. Ευθύμιος.Εσπερινός της Αγάπης στη γυναικεία Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Μελισσοχωρίου Θήβας. Συνιερούργησαν οι Παν/τοι Ιερομόναχοι π. Αυγουστίνος και π. Βησσαρίων.


Από την αναστάσιμη πανήγυρη, την Τρίτη του Πάσχα, της ανδρώας Ιεράς Μονής Παναγίας Πορταΐτισσας στον Βαθύλακκο Κοζάνης. Ιερούργησε ο Σεβ/τος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Ιγνάτιος.Από την πανήγυρη του Ιερού Ναού Παναγίας Πορταϊτίσσης στο Ρίο Πατρών. Ιερούργησε ο Ιερομόναχος π. Αθανάσιος.