2022/07/24

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιατί δεν πρέπει να πέσω στην παγίδα της 27ης Ιουλίου!


(Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Θηβαϊκη Φωνή" Εκκλησίας Γνησίων Ορθοδόξων, Τεύχος 88 του 2022)

Η ψηφιακή διακυβέρνηση και η ψηφιακή εποχή δεν είναι απλα μερικές διευκολύνσεις, απάλειψη της γραφειοκρατίας και έκδοση πιστοποιητικών σε μια ώρα. Αυτό είναι το τυρί. Επειδή ακούγονται διάφορα από χείλη ανυποψίαστων πολιτών, ότι είναι θέμα παρακολούθησης και “εδώ έχουμε smartphone μας νοιάζει η νέα ταυτότητα;” κλπ. Δεν είναι απλά θέμα παρακολούθησης, είναι θέμα ελέγχου, είμαι θέμα υποταγής, είναι θέμα υπακοής. Πάνω από όλα όμως είναι θέμα ΑΠΟΔΟΧΉΣ!Ζητάνε την αποδοχή μας! Τίθεται ζήτημα αποδοχής μας της ψηφιακης αυτης διακυβερνησης.

Μαζί με την ψηφιακή μετάβαση αποδέχεσαι τον νέο τρόπο διακυβέρνησης, ο οποίος έχει μια γενική φιλοσοφία. Μια μόνο ριζωμένη φιλοσοφία. Όποιος δεν ταυτιστεί/αποδεχθεί όσα η νέα ψηφιακή διακυβέρνηση επιβάλλει δε θα μπορεί να συμμετέχει στην κοινωνία. Τα εργαλεία της ψηφιακής μετάβασης είναι τα εργαλεία εκείνα που μεσολαβούν ανάμεσα στον πολίτη και την νέα παρανοϊκή διακυβέρνηση που μία γεύση της πήραμε με την υποχρεωτικοτητα των εμβολίων.

Έχουμε εικόνα τι θα κάνουν, πως θα το κάνουν. Μακριά από αυτή την επιλογή της 27ης Ιουλίου. Μέχρι τώρα η τεχνολογία μας εξυπηρέτησε, όμως εδώ βάζουμε άνω τελεία,πατάμε στοπ. Αν δεν το πατήσουμε όλοι μαζί, κάποιοι λίγοι θα απομονωθούν και όσοι αποδεχθούν αυτή την μετάβαση θα μετανιώσουν πικρά για την επιλογή τους.

Έχει ήδη γίνει σε άλλα κράτη αυτή η μετάβαση, η Ελλάδα είναι από τα τελευταία οχυρά που θα πρέπει να αποσπάσουν ομολογίες, να συγκεντρώσουν αποδοχές πριν μας πάνε στο επόμενο στάδιο, στην επόμενη κρίση, στην επόμενη πρόκληση που θα επιβάλλει τις «από κοινού λύσεις».

Αυτό στις 27 Ιουλίου είναι ο προθάλαμος των νεών ταυτοτήτων, αυτό στις 27 Ιουλίου όσοι τρέξουν να κάνουν την μετάβαση να γνωρίζουν ότι ταυτίζονται με το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης. Δίνουν το πράσινο φως για να εφαρμοστεί μία ψηφιακή διδακτορία άνευ προηγουμένου. Δίνουν το πράσινο φως, ΠΡΟΣΕΞΕ, σε αυτή την smart ψηφιακή δικτατορία να αναλάβει των έλεγχο των πόρων, της ύλης….της πρώτης ύλης… της εργασίας.

Παραχωρούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθέριες μας, την επιβίωση μας την ίδια σε ανθρώπους που σχεδιάζουν να τα πατήσουν. Ήδη έχει γίνει μια προσομοίωση σε μικρή κλίμακα όλα αυτά τα χρόνια. Κρίσεις πόλεμοι, απειλές, υποκρισίες, βία, παραποίηση της αλήθειας , εκβιασμοί και το αποκορύφωμα η υγειονομική δικτατορία. Αποδέχομενη τη ψηφιακή διακυβέρνηση και τον αριθμό που μας ταυτίζει με αυτή, αποδεχόμαστε την νέα εποχή ή αλλιώς τον δυσωνημω αριθμό της ύλης (666).

Ο έλεγχος της ύλης και η ταύτιση μας με τον αριθμό της και όσους τους ελέγχουν θα οδηγήσει στο να μην μπορείς να βάλεις το χωράφι σου τίποτα, να μην εχεις τις κότες ή το ψάρεμα σου κτλ. Ότι δεν θα μπορείς να έχεις το κρέας σου και αν το έχεις δεν θα μπορείς να το πουλήσεις, η ψηφιακή διακυβέρνηση, όπου και αν έχεις την βάση της, θα εφαρμόζει κάθετα τις όποιες αποφάσεις θα λαμβάνοντα από... κοινού.

Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος λήψης αποφάσεων, όταν όλοι κουμπώσουμε στο ψηφιακό αυτό σύστημα, από ένα ιδιοφυές αλγοριθμικό σύστημα που έχει συνείδηση και εκεί πάνω θα συνδεθούν όλα τα ελληνικά και ξένα υπουργεία, από υγείας μέχρι το υπουργείο αμύνης!!

Αν τρέξεις να αποδεχθείς την ψηφιακή μετάβαση της 27ης Ιουλίου, χάνεις επίσημα την ελευθερία σου σαν άνθρωπος και καταδικάζεις το μέλλον σου και της οικογένεια σου. Αποδέχεσαι ορούς όπως κλιματική αλλαγή, μαζικός εμβολιασμός, γάμοι ομοφυλοφίλων κτλ. Αποδέχεσαι την προπαγάνδα κάθε υπόθεσης και όσα θα εφαρμοστούν στο όνομα της. 

Αυτή η ψηφιακή μετάβαση είναι μια νέα παγκόσμια απόπειρα κυριαρχίας….smart! Το μεγάλο στοίχημα είναι να ταυτιστούμε όσο γίνεται περισσότεροι και αφού ταυτιστούμε μετα δεν μπορείς να ξεφύγεις γιατί δεν θα μπορείς να ζήσεις στη νεα ψηφιακή κανονικάοτητα!

Όσο και αν φοβάμαστε τη μετάβαση από τη ζωή που έχουμε μάθει σε καταστάσεις δύσκολες και επίπονες, δεν υπάρχει άλλος δρόμος πλην της στενής και τεθλιμμένης οδού που οδηγεί στη σωτηρία. Όπως έλεγαν οι προφήτειες που σήμερα είναι γεγονότα οφείλουμε να αντισταθούμε και κάτι θα κάνει και για μας ο Θεός!