2015/07/03

ΛΎΚΟΙ ΕΝ ΔΟΡΑ ΠΡΟΒΆΤΟΥ

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η σύλληψη του καθηρημένου Νεοημερολογίτη κληρικού Ιακώβου Γιαννάκη, κατ' επάγγελμα σκανδαλοποιού. Ο έν λόγω κληρικός εγκατέλειψε την Κρατική Νεοημερολογιτική Εκκλησία για να χειροτονηθει ψευτοεπισκοπος για ακοινωνητους Νεοημερολογιτες ομογενείς στην Αυστραλία από τους σήμερα διαλυμένους "Αυξεντιακους". Η εκεί βραχύβια δράση του δημιούργησε πλήθος ηθικών και οικονομικών σκανδάλων σε συνεργασία με άλλους ανήθικους ψευτοκληρικους- απατεώνες. Αργότερα κατέφυγε στους ψευτοφλωρινικους (του Δωροθέου Τσάκου), περιθωριακους ψευτοπαλαιοημερολογιτες και εσχάτως εμφανιζόταν ο θρασυτατος και ως "αρχιεπίσκοπος"! με "σύνοδο" του ίδιου φυραματος με αυτόν. "Κληρονομιά" σκανδάλων του Φλωρινικου "Αρχιεπίσκοπου" Αυξεντιου Παστρα.  Δυστυχώς οι απατεώνες αυτοί κληρικοί δρουν ανεξέλεγκτοι προς συκοφαντηση και διασυρμό της Γνήσιας Ορθοδοξου Εκκλησίας και των πιστών Γ.Ο.Χ. Παρόμοιες περιπτώσεις έχουμε με τους ψευτοεπισκοπους Παρθένιο Βεζυραια που παρουσιάζεται ως Φιλελεύθερος και φίλος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων καί τόν καταζητουμενο παιδόφιλο από την Αμερική Παγκράτιο Βρυώνη που αφού κατασπαραξε αθώες ψυχές στη Νέα Υόρκη, τώρα παριστάνει τον "Μητροπολίτη" σε "μοναστήρι" που έκανε στην Σαλαμίνα για να "λύνει τα μάγια" των αφελων που τυχόν πέσουν στα νύχια του.

ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΆ ΗΜΏΝ ΣΥΝΌΔΟ: "ΛΥΚΟΙ ΕΝ ΔΟΡΑ ΠΡΟΒΆΤΟΥ!


"Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (23/6) στην Καισαριανή, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αχαρνών, ένας 37χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας, ο οποίος εμφανιζόταν σε αλλοδαπούς ως Ι. Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος Γνησίων Ορθόδοξων Χριστιανών και τους παρείχε επί πληρωμή πλαστά έγγραφα που αποδείκνυαν ότι είναι παντρεμένοι με Ευρωπαίους πολίτες, ώστε να εξασφαλίζουν την άδεια παραμονής τους.

Στις 17 Ιουνίου μια γυναίκα έκανε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών ότι κατά τη διάρκεια της υποβολής της φορολογικής της δήλωσης, διαπίστωσε ότι φέρεται παντρεμένη με υπήκοο Σενεγάλης, τον οποίο, όμως, δεν γνώριζε καν!

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 37χρονος, από κοινού με άγνωστο αριθμό συνεργών του, προσποιούμενοι τους ιερείς με τη χρήση πλαστών σφραγίδων, σχετικών βιβλίων γάμου και εκκλησιαστικών εγγράφων, τελούσαν, έναντι χρηματικής αμοιβής, θρησκευτικούς γάμους, μεταξύ πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυρίως Ελλήνων, και υπηκόων τρίτων χωρών, κυρίως Αφρικανικών, οι οποίοι κατ’ αυτόν τον τρόπο εξασφάλιζαν την νόμιμη παραμονή στη χώρα μας.Μαζί με τον 37χρονο, συνελήφθη και ένας 51χρονος Βούλγαρος, ο οποίος φέρεται να ήταν βοηθός του. Στα κινητά τηλέφωνα των δύο ανδρών εν
εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι έχουν τελέσει τουλάχιστον 91 "γάμους", αμφιβόλου νομικής υπόστασης, στους περισσότερους εκ των οποίων οι "σύζυγοι" δε γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 37χρονου, καθώς και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ένα κινητό τηλέφωνο με φωτογραφικό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Τριάντα δύο ναρκωτικά δισκία. Έξι σφραγίδες αμφιβόλου γνησιότητας. Δύο πλαστικές μητροπολιτικές πινακίδες αμφιβόλου γνησιότητας. Ένα tablet. Δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος. Ένα USB. Επτά cd. Τέσσερα κινητά τηλέφωνα.  

Στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο κινητά τηλέφωνα με βιντεοληπτικό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Φωτογραφικό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του 37χρονου, καθώς και για την συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις".


Πηγή: Newsit.gr