2020/03/17

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΙΕΡΟΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΟΝ

Ως απάντηση στα αντιχριστιανικά κυβερνητικά μέτρα καταστολής της Θείας Λειτουργίας και λοιπής λατρείας προς τον Τριαδικό Θεό, αναρτούμε Ιερό Προσευχητάριο για τους αναγνώστες που δεν έχουν ή που επιθυμούν να το έχουν σε εύχρηστη, ηλεκτρονική μορφή. Εμπεριέχεται και ο Κανόνας των Χαιρετισμών. Η Γνήσια Ορθόδοξος Εκκλησία μας έχει εκδώσει επανειλημμένως ιερά Προσευχητάρια, με τελευταία εκδόση της Ιεράς Μονής Οσίων Αγιορειτών Πατέρων Οινόης Αττικής. Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να επικοινωνήσουν με την αδελφότητα της Μονής και να παραγγείλουν. Είναι αδιανόητο ότι απαγορεύεται η έσχατη ελπίδα των Ορθοδόξων πιστών, πράγμα που έκαναν μόνο οι διώκτες της Εκκλησίας του Χριστού.

«Εν τω κόσμω θλίψιν έξετε˙ αλλά θαρσείτε, εγώ νενίκηκα τον κόσμον» (Ιωάν. ις , 33)




Στη Χημεία, Αυτός μετέτρεψε το νερό σε κρασί. (Κατά Ιωάννη 2. 1-11)

Στη Βιολογία, γεννήθηκε χωρίς να έχει συλληφθεί στη κοιλία της μητέρας Του με τον φυσικό τρόπο. (Κατά Ματθαίον 1. 18-25)

Στη Φυσική, διέψευσε το νόμο της βαρύτητας, όταν περπάτησε πάνω στα κύματα και όταν ανελήφθη στους ουρανούς. (Κατά Μάρκον 6. 49-51)

Στην Οικονομία, απέρριψε τη θεωρία των Μαθηματικών όταν ταΐσε 5.000 άτομα έχοντας μόνο πέντε άρτους και δύο ψάρια και στο τέλος ακόμα περίσσεψαν και δώδεκα κοφίνια γεμάτα. (Κατά Ματθαίον 14. 17-21)

Στην Ιατρική, θεράπευσε αρρώστους, παράλυτους και τυφλούς χωρίς να τους χορηγήσει κανένα φάρμακο. (Κατά Ματθαίον 9.19-22 & Κατά Ιωάννη 9. 1-15)

Διόρθωση λάθους: Στο προσευχητάριο γράφεται λανθασμένα ότι γίνεται κατάλυση ψαριών στην νηστεία των Χριστουγένννων μέχρι 17/12 ενώ το σωστό είναι ότι, κατά την παράδοση, γίνεται κατάλυση ιχθύων τα Σάββατα και τις Κυριακές από 21/11 έως 12/12 εφόσον οι εορτές αυτές συμπέσουν Σαββατοκύριακο.