2018/07/08

ΟΡΓΙΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ενώ οι νεοφανείς Αποτειχισμένοι (εντός και εκτός εισαγωγικών) διαπλεκτίζονται για την "οικονομία" και την ακρίβεια στην πνευματική κοινωνία μερικών εξ αυτών με τους κοινωνούντας μυστηριακώς με την Παναίρεση του Οικουμενισμού κι ενώ τα σχίσματα και οι πλάνες στον χώρο των ακολουθούντων το πάτριον Ορθόδοξο εορτολόγιο χρονίζουν άλυτα, οι ηγήτορες του Αντίχριστου Οικουμενισμού προχωρούν ανενόχλητοι τα σκοτεινά έργα τους με την μασωνική σοφία... Μόνη ελπίδα στον πνευματικό αυτό κατακλυσμό η Γνήσια Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού που παραμένει η σωστική Κιβωτός του Θεού για τους επιθυμούντες ψυχική σωτηρία. Οφείλουμε να ενημερώνουμε τους αγνοούντες μέχρι και την επίσημη ένωση των Καινοτόμων με Παπική Παρασυναγωγή και τις άλλες αιρέσεις.

Στο Μπάρι της Ιταλίας συναντούνται αυτές τις μέρες οι "Πατριάρχες" των Αιρετικών ψευδοεκκλησιών (Παπικοί, Μονοφυσίτες, Νεστοριανοί, Νεοημερολογίτες κ.α.) για να ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ για την ειρήνη στην Μέση Ανατολή.




Ο Νεοημερολογίτης "Μητροπολίτης" Σύρου κ. Δωρόθεος παρέστη ΣΥΜΠΡΟΣΕΧΟΜΕΝΟΣ με τους ομόδοξους Παπικούς της νήσου του για να ευχηθεί για την ανύπαρκτη "Αρχιερωσύνη" του Αρχιεπισκόπου των απογόνων των εξωμοτών που πρόδωσαν την αγία Ορθοδοξία για να γλυτώσουν την Παπική καταπίεση της Ενετοκρατίας.



Με χαρά η Κανοτόμος, Κρατική "Εκκλησία της Ελλάδός" προσκάλεσε Συροϊακωβίτη, αιρετικό, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΗ "Πατριάρχη" να τους επισκεφτεί παρότι πλανά εκατομμύρια πιστών στην μονοφυσιτική αίρεση. Σε ελάχιστες ημέρες, πρόωρα κατά το Παπικό νέο ημερολόγιο, θα τολμήσουν να εορτάσουν και την μνήμη της Μεγάλης μας Αγίας Ευφημίας, η οποία με το γνωστό θαύμα της κατατρόπωσε την μονοφυσιτική αίρεση και "λίαν εύφρανε τους Ορθοδόξους", κατά το Απολυτίκιο.


Αφού προσκύνησαν το άγαλμα του Αντίχριστού Οικουμενισμού και της Νέας Εποχής, ποιό το πρόβλημα να προσκυνάνε και Είδωλα οι ψευτορθόδοξοι Καινοτόμοι; Ο αντιπρόσωπος του Βαρθολομαίου του Εσβεσμένου Φαναρίου προσκυνά με τον ομόδοξο του Πάπα επισήμως το είδωλο του "Αγίου Πέτρου" κατά την "θρονική εορτή" του παναιρετικού Βατικανού.







Όπως κάθε χρόνο οι Νεοημερολογίτες της Φινλανδίας "γιόρτασαν" το Πάσχα με το παπικό ημερολόγιο, μία εβδομάδα νωρίτερα από τους υπόλοιπους ακολουθούντες την Ορθόδοξη Παράδοση, Και όμως επί δεκαετίες, ενώ υπόκεινται στο Ανάθεμα της Α' Οικουμενικής Συνόδου Ασυζητητί, δεν ελέγχονται από τους ομόδοξους τους, ούτε από τους "αποτειχισμένους!